Načini plaćanja

Na webshopu www.dashinasuperhrana.rs, omogućeni su sledeći načini plaćanja:

  • uplatnicom/elektronskim bankarstvom
  • kreditnom ili debitnom karticom

Omogućeni načini plaćanja i opis procesa plaćanja

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina: platnim karticama – VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta. Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu. Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa kada se proizvod pošalje na e-mail adresu registrovanu u porudžbenici. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka 14 dana od prihvatanja Vaše porudžbine, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana. Nakon isteka roka od 14 dana , novac rezervisane na Vašem računu se oslobadjaju i biće Vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti istu ili novu porudžbinu, i izvršiti plaćanje vezano za njih. Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Izjava o konverziji

Izjava o konverzijama – Sva plaćanja će biti obavljenima u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vase platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vasu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

Uplatnica

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde porudžbine od strane naše službe podrške. Po evidentiranju Vaše uplate, proizvod će biti poslat na izabranu adresu isporuke.

Elektronsko plaćanje

Elektronsko plaćanje podrazumeva da svoju porudžbinu možete platiti preko aplikacije elektronskog bankarstva. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na nalogu za prenos dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde porudžbine od strane naše službe podrške. Po evidentiranju Vaše uplate, proizvod će biti poslat na izabranu adresu isporuke.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom podrazumeva da svoju porudžbinu možete platiti kreditnom ili debitnom karticom koja podržava plaćanje putem Interneta. Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.Po evidentiranju Vaše uplate, proizvod će biti poslat na izabranu adresu isporuke.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja poručenih proizvoda ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio porudžbinu platnom karticom, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, prodavac je u obavezi da izvrši povraćaj isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. Odabrana banka će na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.