Vegan cake u čaši

Uz ove vrele, letnje dane ide i jedan osvežavajući recept koji se priprema za svega par minuta. Uživajte u rapsodiji ukusa!

SASTOJCI

  • 70 g natopljenog indijskog oraha
  • 150 ml biljnog mleka
  • 1 kašika ruma
  • mala kašika cimeta
  • stevija po ukusu
  • 1 nektarina ili breskva

10 minuta

Priprema

1 porcija

Količina

Samo

kratko u frižider

UPUTSTVO ZA PRIPREMU

  1. Indijski orah potopite u toploj vodi minimalno 30 minuta.
  2. Zatim prenesite proceđen orah u blender i dodajte biljno mleko, steviju, rum i cimet.
  3. Povežite smesu u blenderu.
  4. Neseckanu  nektarinu  prenesite u čašu.
  5. Preko seckane nektarine sipajte smesu iz blendera, ukrasite po želji i rashladite.

Podelite ovaj recept